Eilinen Jennin keikka oli puhdasta täydellisyyttä – valot, musiikki, yleisö, paikka. Ja tietenkin Jenni itse :)

Oli siis ihan loisto keikka. Mutta se, miksi siitä tänne blogiini kommentoin, johtuu lähinnä siitä, että ajattelin vähän kertoa lempipukeutujistani, ts. keiden pukeutumistyyleistä pidän. Eräs lemppareistani kun on juurikin Jenni Vartiainen. On aika vaikea kuvailla, millainen oma vaatemakuni on, varsinkin kun en aina pukeudu sen mukaisesti. Helpompaa on ehkä kertoa, keiden pukeutumistyyleistä pidän – ehkä sitä kautta saatte edes jonkinlaisen käsityksen siitä mistä itse pidän.
 
Eli Jenni Vartiainen siis kuuluu suosikkeihini. Eilen Jennillä oli puna-valkoraidallinen haalari ja merirosvolakki, sopi varsinkin Seili-biisiin aivan loistavasti. Itse en ole mitenkään erityisen ihastunut noihin haalareihin, mutta toisille, kuten Jennille ne sopivat. Muita henkilökohtaisia tyyli-ikoneitani ovat mm. Lily Allen, Katy Perry, Taylor Momsen ja Leighton Meester. Tosin viimeisen kohdalla on välillä vaikea sanoa, kumman tyylistä pidän enemmän – naisen itsensä vai tämän roolihahmon (Blair, Gossip Girl). Toki näitä upeita naisia löytyy Jennin tavoin suomalaisistakin – Chisu, Paula Vesala, jne jne.
 
Tietenkin monen näistä taustalta löytyy usein hyvä stylisti, mutta pointtina nyt onkin lähinnä kyseisten naisten tyyli – ei heidän henkilökohtainen tyylitajunsa.

<3 Niini